opening Hofvlietvilla.

27
augustus
2015

Met plezier mochten wij getuigen zijn van de opening van Brasserie 'Hofvlietvilla'.

 

Door het hijsen van een vlag door horecaondernemer Ton Kolman en wethouder René de Heer werd de officiële handeling verricht. Onder de sprekers waren tevens voormalige bewoners van 'het eiland van Loo' die vol lof spraken over de sprookjesachtige tijden die zij op deze plek in het verleden hadden ervaren. Tijden die op vernieuwde wijze zullen worden beleefd en na een lange periode van verval weer sprookjesachtig mogen zijn, nu de villa begint aan een geheel nieuw leven.

 

Onder het genot van een hapje en drankje en in goed gezelschap ervoeren wij onmiddellijk de kwaliteiten die Brasserie Hofvlietvilla te bieden heeft. We beschouwden met ontzag het lef en doorzettingsvermogen van de initiatiefnemers en de blik op de toekomst van ondernemer Kolman en diens team.

 

Dankzij een proces van vasthoudendheid van alle betrokken partijen, medewerking van gemeente Zwolle en provincie Overijssel, en tomeloze inzet van de initiatiefnemers, is er nu een droomplek gerealiseerd aan de rand van het stadshart. Of zoals wethouder René de Heer zich uitsprak; "Er is vandaag met de opening van 'Hofvlietvilla' een parel aan Zwolle toegevoegd".

 

Uiteraard zijn we er trots op dat wij deel hebben mogen uitmaken van dit project, en wensen wij brasserie Hofvlietvilla een schitterende toekomst op deze voor Zwolle zo bijzondere plek.